• DOLAR 32.571
  • EURO 34.913
  • ALTIN 2424.157
  • ...
"Halkın yöneticiliğini hak, hukuk çerçevesinde yürüteceğiz"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Hür Dava Partisi Van İl Başkan Yardımcısı Faruk Tasan, Tuşba ilçesi Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıkladı.

 

Yaptığı basın açıklamasıyla Tuşba ilçesi aday adaylığını açıklayan Faruk Tasan, kendi değerleriyle barışık İslami bir toplumun inşası için kurulan Hür Dava Partisi'nin yerel seçimlere katılacağını duyurduktan sonra, aday adaylık başvurunda bulunduğunu ifade etti.

 

Partinin layık görmesi halinde görevi en layıkıyla yapmaya çalışacağını ifade eden Tasan, Hz. Süleyman gibi halkın yöneticiliğini hak, hukuk, helal, haram çerçevesinde yaşamak ve yaşatmak için aday olmaya karar verdiğini söyledi.

 

Faruk Tasan kimdir?
1980 yılında Van'da dünyaya gelen Faruk Tasan İlköğretimi Hacı Ömer Sabancı, liseyi ise Endüstri Meslek Lisesi'nde okudu. Şuan Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği yapan Tasan, Van Perakendeciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığını da yürütmektedir. İşadamı ve mağazacılar yöneticisi olan Tasan Van hayırlı faaliyetleriyle bilinen Sabır Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığını yürütmekte aynı zamanda Hüda Par İl Kurucu Üyesi ve İl Başkan Yardımcılığı görevlerini de yürütmektedir. Kentte ticaretteki dürüstlüğü ile de tanınan Tasan, evli ve 3 çocuk babasıdır. (Murat Dalgın - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir