• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Öğretmen Servisi Uçuruma Yuvarlandı: 1 Ölü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Edinilen bilgiye göre, Adıyaman’dan Çelikhan ilçesine bağlı Yeşiltepe köyüne öğretmenleri taşıyan servis minibüsü buzlanma nedeniyle 150 metrelik uçurumdan uçtu. Adıyaman merkeze yaklaşık 7 kilometre uzaklıktaki Palanlı Mağaralarının bulunduğu virajda ilerleyen Bülent İşler yönetimindeki 02 HT 605 plakalı minibüs, buz tutan yolda kaydı.

Kayan otomobil yolun solundaki 150 metrelik uçurumdan aşağıya uçtu. Kazayı gören köylü vatandaşlar durumu 112 sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine çok sayıda ambulans ve arama kurtarma ekibi sevk edildi.

Hurdaya dönen araç içerisinde sıkışan yaralılar ekipler tarafından kurtarıldıktan sonra ambulanslarla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazada Funda Çalışkan, Firdevs Çelik, Mahmut Karakuş, Mehmet Ekinci, Mehmet Gülnaz, Tuğba Sarıgül, Zeynal Güler, Azize Çelik ve sürücü Bülent İşler yaralandı. Yaralılardan Azize Çelik (23) hastaneye getirilirken yolda hayatını kaybetti.

Olay sonrası Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan olay yerine gelerek, kaza hakkında bilgi aldı. Kazada yaralanan öğretmenlerin arkadaşları ise gözyaşlarına boğuldu.

Palanlı Köyü Muhtarı Ömer Çil, bu bölgede sürekli kazaların olduğunu ve bariyer yapılması gerektiğini belirtti.

Servis Şoförü Bilal Tepeli ise, bu yolun çok sık kullanılan bir yol olduğunu ve virajlar nedeniyle tehlikeli olduğunu dile getirdi.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir