• DOLAR 32.58
  • EURO 34.896
  • ALTIN 2437.96
  • ...
Doğubayazıt`ta STK`lara İftar Yemeği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AĞRI - Doğubayazıt`ta babası merhum Şeyh Mustafa Tanrıverdi adıyla iftar çadırı kuran hayırsever Hacı Sebih Tanrıverdi, her gün bir STK`yı davet ederek iftar yemeği veriyor.

Geçen ramazan ayında Kolan Tesislerine kurduğu iftar çadırında günde 5000 kişilik yemek hazırlayıp fakir ailelere dağıtan hayırsever, bu sene evlerinin bahçesine kurulan 300 kişilik çadırda ihtiyaç sahiplerini doyururken, günde bir STK`yı da davet ediyor.

İftar çadırının bu akşamki davetlisi, Doğubayazıt`ta yaptığı sosyal ve kültürel etkinliklerle halkın teveccühünü kazanan sivil toplum kuruluşlarından Mustazaf-Der Doğubayazıt Şubesiydi. Davete icabet eden Mustazaf-Der üye ve gönüllüleri, iftar çadırı organizatörü Hacı Sebih Tanrıverdi tarafından karşılandı.

İlçedeki sivil toplum kuruluşlarının bu şekilde dayanışma içerisinde olmalarının önemini vurgulayan Mustazaf-der Doğubayazıt Şube Başkan Yardımcısı Cemal Arvas, bu tür davet ve ziyaretleşmelerin İslam ümmetinin önündeki engellerin kalkmasına vesile olması temennisinde bulundu.

Ramazan Zeren - İLKHA

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir