• DOLAR 32.5
  • EURO 34.819
  • ALTIN 2489.458
  • ...
Kuran Kursu ve Selimiye Camii Yardım Bekliyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - 2009`da yapımına başlanan ancak bitirilemeyen Kur`an Kursu ile onarılmayı bekleyen Selimiye Camii hayır sever vatandaşların yardımlarını bekliyor.

3 katlı Kur`an Kursu ve camii şadırvanları ile inşaata başladıklarını ifade eden Selimiye Camii Koruma ve Yaşatma Derneği(Camii-Der) Başkanı Resul Güngör, Vatandaşların yardımı ve kendi imkânlarıyla birinci katı bitirdiklerini belirtti. Güngör, caminin onarım işinin, Kuran Kursunun da 2 ve 3. Katı ile bütün ince inşaat işinin olduğu gibi durduğunu söyledi.

Bağlar ve Hilal Mahallelerinde Kur`an Kursu olmadığını belirten Güngör, 300 M2 olan Selimiye Camii ek binasının tamamlanmasıyla Kuran Kursunun mahalle sakinlerinin ihtiyacını karşılayacağını belirtti.

Hayırsever kişi ve kurumları camii ve Kuran Kursunun tamamlanması için yardım etmeye davet eden Güngör,"Başta Batman`daki yetkili kurum ve kuruluşlar olmak üzere işadamları ve yardımsever vatandaşların yardımlarını esirgememelerini istiyoruz." şeklinde konuştu.

Kur`an Kursu ve Camii onarımın bir an önce bitirilmesini isteyen mahalle sakinleri de hayırseverleri yardım etmeye davet etti.

Selimiye Camisinin 30 yıldır yapıldığını ve daha ilk boyasıyla durduğunu ifade eden Selimiye Camii İmamı M. Emin Çelik de, Kur`an Kursu ve Camiinin onarımı için hayırsever vatandaşları göreve çağırdı.

M.Sait Çelik, Veysi Rüzgar-İLKHA

Yardım İçin
Bağlar Mahallesi Nergiz Caddesi No:42 adresi ile T.C Ziraat Bankası Batman Şubesi 52718372- 5003 hesap numarasından yardımlarını ulaştırabilirler..

 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir