• DOLAR 32.511
  • EURO 34.97
  • ALTIN 2447.897
  • ...
Kullanılmış Ürünü Sıfır Diye Gönderdiler!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kullanılmış ürünü sıfır diye gönderdiler. İnternetten alış-veriş artık sınır tanımıyor. Zaman zaman da bu konuda ilginç şikayetler yaşanıyor. Bunlardan biri de Ankara`da yaşayan Nurullah Okur isimli bir vatandaştan geldi.

Okur, bir online alış-veriş sitesinden, kullanılmış ürünün sıfır diye gönderildiğini iddia etti. Apple marka İpod alan müşteri, ürünü açınca büyük şok yaşamış. Okur, "ürünü ilk açtığımda İpod`un içine şarkı yüklenmiş olduğunu gördüm" dedi. Daha sonra müşteri temsilcileriyle görüştüğünü belirten Okur, müşteri temsilcisinin Okur`a ürünü iade etmesi gerektiğini ve yerine yenisinin gönderileceğini söylediğini belirtti. Ürün tekrar gönderildiğinde ise Okur, özür beklerken bir şok daha yaşamış. Okur, aynı ürünün kendisine hiç bir açıklama yapılmadan yeniden gönderildiğini iddia etti.

Tekrar müşteri danışma hattını arayan Okur`a, bir karışıklık olduğu ve ürünü tekrar iade etmesi gerektiği söylenmiş. Bunun üzerine ürünü geri gönderen Okur`a ürünün sipariş edildiği tarihten itibaren 2,5 ay geçmesine rağmen hiçbir ürün gönderilmemiş ve geri dönüş yapılmamış.

Üyelik girişi yaptığında sadece "Siparişinizdeki tüm ürünler kargoya verilmiştir" yazdığını söyleyen Okur, yapılan işlemlerin gözükmediğini ve kendisine ürünün teslim edilmediğini söyledi.

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir