• DOLAR 32.564
  • EURO 34.905
  • ALTIN 2428.56
  • ...
Şırnak Bir Haftadır 32 Noktadan İzleniyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞIRNAK- Şırnak Emniyet Müdürlüğü`nde, bir haftadır faaliyete geçen MOBESE sisteminin tanıtımını Şırnak Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ yaptı.


Şırnak İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ Şırnak`ta 32 noktada 64 tane MOBESE kameranın devreye girdiğini söyledi. Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde açılan birimde 7 masa üstü bir de dev ekrandan bilgisayarlarla izlenilen kameralı sistemin yaklaşık bir haftadır faaliyete geçtiğini bildirdi.

 

Şehrin en stratejik noktalarına MOBESE kameralar yerleştirdiklerini söyleyen Şırnak İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ gazetecilere yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

 

"Şırnaklılara daha güvenli bir ortamın sağlanması için 32 noktada 64 MOBESE kamera devreye soktuk. Kameralar yakınlaştırma özelliğine sahip olup sokaktan geçen herhangi bir vatandaşın yüzünü çekebilecek özelliklere sahip. Şırnak ilçelerinde de MOBESE kameralar devreye girmiş vaziyettedir. İleri de ihtiyaca göre ve Şırnak`ın büyümesine göre MOBESE kamera sayımız artacaktır. Birimimiz 7 gün 24 saat hizmet verecektir. 2 çeşit kameramız var sabit ve yakınlaştırma özelliğine sahip kameralar olmak üzere. Şırnak`ın en önemli noktalarına kameralarımız yerleştirildi. " dedi.

Emcet Yalçın-İLKHA

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir