• DOLAR 32.527
  • EURO 34.815
  • ALTIN 2429.704
  • ...
Siyonist Bakan`ın Türkiye Ziyaretine Tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Gazze`ye Özgürlük Filosu gazilerinden Fikri Karavil, Siyonist İsrail savunma bakanı Amir Peretz`in, Türkiye`ye gelmesine tepki göstererek basın açıklamasında bulundu.
 
İsrail Savunma Bakanının Türkiye`ye çağrılması Şehidlerimizin kanına ihanettir
 
Akdenizde kıyısı bulunan çevre bakanlarına Türkiye`nin de taraf olduğu, Akdeniz`in Kirlenmeye Karşı Korunması Sözleşmesi (Barselona Sözleşmesi) çerçevesinde; 3-6 Aralık 2013 tarihlerinde İstanbul`da düzenlenecek olan 18. Taraf Ülkeler Toplantısına, Siyonist İsrail Bakanı Amir Peretz in katılacağını duyunca tekrar mavi marmara katliamını yaşadını belirten Karavil, Her fırsata, bebek ,çocuk, kadın yaşlı demeden, insanların kanını sadistçe hunharca döken, insanlık suçu işleyen, siyonist işgal güçleri yaptıkları tüm kötülüklere rağmen, çevre koruma adına veya Akdeniz`in kirlenmeye karşı korunması sözleşmesi yapmak için Türkiye ye çağrılması şehitlerimize ihanettir dedi.
 
Akdenizi en çok kirleten siyonistlerdir
 
Akdenizi en çok kirleten siyonistlerin, bu toplantılara alınmaları akıl karı olmasa gerek diyen Karavil, Bu tür sözleşmelerde Amir Peretz gibi siyonistler var oldukça akdenizin temizlenmesi mümkün değildir. Siz 100 toplantı ve sözleşme yapsanız filistinlilerin ve mavi marmaranın hesabını sormadan Akdenizi temizleyemesiniz dedi.
 
Karavil sözlerine şöyle devam etti;
 
"31 Mayıs 2010`daki 9 kardeşimizi insani yardım götürüken şehid eden siyonist işgal güçlerinin akdenize dükmüş olduğu kanların hesabını sormadan Akdenizi temizleyemesiniz. Filistinde bebelerin yaşlıların hesabını sormadan Akdenizi temizleyemesiniz.
 
Böyle bir toplantıya siyonistlerin alınması onları cesaretlendirmiş olmalı ki Amir Peretz denen siyonitlerin temsilcisi havaalanında 9 şehidimizin şahadetini hiçe sayarak "Her şey çok güzel" diye pişkince bir açıklamada bulunmuştur. Hem Türkiye açısından hem de diğer Akdeniz de kıyısı olan ülkeler adına utanç verici bir durumdur.
 
Esefle kınıyorum
 
Akdenizde kıyıları olan ülkelerin tamamı kendi ülke vatandaşları, şehid edilen Türkiye vatandaşları hemde Ffilistin halkına yapılan eziyetlerin ve dökülen kanların hesabını sormadan siyonistlrin temsilcisi Amir Peretz`i toplantılara almalarını, Başta Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktarı olmak üzere diğer akdeniz ülkeleri çevre bakanlarını esefle kınıyorum."
 
(Hürseda Haber) 

Bu haberler de ilginizi çekebilir