• DOLAR 32.37
  • EURO 35.013
  • ALTIN 2325.369
  • ...
BURSA - Metal İşleme Teknolojileri Fuarı, Belex Fuarı, 4. Hırdavat ve İş Güvenliği Fuarı, Sac İşleme Teknolojileri Fuarı ve İcat Fuarını tek çatı altında toplayan Bursa Endüstri Zirvesi, bu gün başladı.


TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, düzenlediği basın toplantısında, zirvenin üretim teknolojilerini tek çatı altında buluşturduğunu belirtti.


"Eş zamanlı hazırlanan fuarlar üretime güç katıyor"
Ersözlü, eş zamanlı hazırlanan fuarların üretime güç katacağını belirterek, fuarlar hakkında şu bilgileri aktardı: "Fuarlarımızda; Salon bir ve 3'te sac işleme teknolojileri, boru, profil işleme makineleri, metal işleme makineleri, Salon 2'de metal işleme makineleri, cnc tezgâhları, Salon 4'te el aletleri, teknik hırdavat, bağlantı elemanları, iş güvenliği, depolama ve raf sistemleri, vinç ve forklift, Fuaye alanında ise elektrik, elektronik, otomasyon ve aydınlatma firmaları, icatlar fuarı ile ilgili bireysel mucitler, teknik eğitim veren okullar, patent sahibi sanayi kuruluşları ve danışmanlık firmaları yer almaktadır."


"Çin'den 13 firma ile milli katılım"
Geçen yıl fuarlara katılan Çin'in bu yıl da 13 firma ile milli katılım yaptığını kaydeden Ersözlü, ayrıca Almanya ve İtalya'nın da birer firma ile bu yıl ilk kez katılım gösterdiğini söyledi.

Öte yandan gittikçe büyüyen bir endüstri haline gelen taklit endüstrisine dikkat çekmek amacıyla "Taklit Ürünlerin Tehlikeleri" konulu serginin de düzenleneceği öğrenildi. (Veysi Siyah - İLKHA)