• DOLAR 32.511
  • EURO 34.97
  • ALTIN 2447.897
  • ...
Rahmet Eli Kasım Ayı Faaliyet Raporunu Açıkladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Her ay düzenli olarak yüzlerce muhtaç aileye yardım elini uzatan Van Rahmet Eli Gıda Bankası, kasım ayında da yüzlerce aileyi sevindirdi.

Kasım ayı faaliyet raporunu dernek binasında yapılan basın açıklamasıyla kamuoyuna duyuran Rahmeteli Gıda Bankası Yardım Komisyonu Başkanı Yalçın Tay, Kasım ayı çalışmaları kapsamında toplamda 264 muhtaç aileye gıda kolisi ulaştırdıklarını belirterek bu ailelerin 35 tanesinin Suriye ve Afganistan`dan gelen mülteci aileler olduğunu belirtti.

"Kasım ayında 264 aileye gıda yardımı"

Kasım ayı çalışmaları hakkında bilgi veren Yalçın Tay, "Kasım ayı içerisinde toplamda 264 muhtaç ailemize gıda paketi dağıttık. Bu muhtaç ailelerimizden 35 tanesi Suriye ve Afganistan`dan gelen mülteci ailelerimizdir. Yardımlarımızı onlara da ulaştırdık." dedi.

Evi yanan aileye 900 TL`lik yardım

Geçtiğimiz günlerde evi yanan ve 3 çocuğuyla ortada kalan Köke ailesini de unutmadıklarını ifade eden Tay, "Bu ailemize ilk etapta 150 TL değerinde temel gıda malzemesi ile yaklaşık olarak 750 TL değerinde ev malzemesi yardımında bulunduk. Öte tarafta Ülkelerindeki iç karışıklıklardan dolayı ilimize yeni gelen 2 Afgan ve bir Suriyeli ailemize de çeşitli yardımlarda bulunduk."diye konuştu.

Her ay olduğu gibi bu ayda desteklerini esirgemeyen hayırsever Van halkına, üye ve gönüllülerine teşekkür eden Rahmeteli Gıda Bankası Yardım Komisyonu Başkanı Yalçın Tay, "Allah hepsinin hayrını kabul etsin" diye konuştu. (Murat Dalgın - İLKHA)
 
 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir