• DOLAR 32.377
  • EURO 35.041
  • ALTIN 2325.779
  • ...
`Halkımız bizleri sahiplenmiştir`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Van İl Başkanı Rasim Sayğın, yerel seçimler, adaylar ve çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Yerel seçimlere çok ciddi bir şekilde hazırlandıklarını açıklayan İl Başkanı Sayğın, "Süreç içerisinde halkımız bizleri sahiplenmiştir ve gittikçe de artan bir teveccüh almaktayız. Ve yine gördük ki, halk kendisini anlatacak, bütün değerlerine sahip çıkacak ve önümüzde yerel seçim olması hesabıyla da belediyelere yetim malıymış gibi sahip çıkacak, partizancılık yapmayacak, düşüncesi ne olursa olsun herkese hizmet götürecek, rüşvetsiz, tarafsız, adil ve gerçek belediyecilik yapacak bir parti aramaktadır." dedi.

"Bütün bu özellikleri hem aday hem de parti bazında taşıdığımız Hür Dava Partisi İl Başkanlığı olarak 30 Mart 2014 Yerel seçimlerine gireceğiz" diyen Sayğın, "Bu nedenle de başta Büyükşehir Belediye Başkanlığı olmak üzere diğer tüm ilçelerde belediye başkan aday adayı belirleme çalışmalarımız tamamlanmış ve Genel Merkezimize gönderilmiştir. Genel merkezimizin belirleyeceği bir program dâhilinde Büyük şehir belediye başkan adayımızın ve ilçe belediye başkan adaylarımızın kamuoyu ile paylaşılacağının bilinmesini saygıyla duyururuz." ifadeleri kullandı. (İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir