• DOLAR 32.574
  • EURO 34.995
  • ALTIN 2425.443
  • ...

DİYARBAKIR - Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu (TÜGİK) ile Güney-Güneydoğu Genç İşadamları Federasyonu Yönetim Kurulu üyeleri, federasyona bağlı derneklerin başkanları Adana istişare toplantısında bir araya geldi.

Çukurova GİAD'ı ziyaret eden, Adana'yı gezen TÜGİK ve GİAF heyetleri, federasyona bağlı derneklerin de başkanlarının katılımıyla dernekler arası istişare toplantısı gerçekleştirdi. Özellikle yerel seçimlerin de ilk gündem maddesi olarak değerlendirildiği toplantıya Çukurova GİAD ev sahipliği yaptı.

Toplantıda, dernekler arası bölgesel işbirliği konusunda da görüş alışverişinde bulunuldu. İşadamları, görüşmelerin ardından, eşsiz lezzetlerin görsel şölen ve kusursuz hizmetle buluştuğu Kurttepe Mado'daki kahvaltıda da bir araya geldi. TÜGİK Başkanı Erkan Güral, kendilerini misafir eden Çukurova GİAD'a teşekkür etti. Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya da, TÜGİK ve GİAF yönetimini ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduklarını bildirdi.

Sıcak sohbetlerin yapıldığı kahvaltıda, karşılıklı plaketler verilirken, toplu halde fotoğraf çekildi. (Hüseyin Yalçın - İLKHA)