• DOLAR 32.428
  • EURO 35.064
  • ALTIN 2325.979
  • ...
Engelliler Batman Valisini ziyaret ettiler
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN-3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Batman'da faaliyet yürüten engelli dernekleri temsilcilerinden oluşan bir heyet Vali Yılmaz Arslan'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarete Görme Engelliler Derneği Başkanı Adnan Sapancı, Batman Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Cuma Çilek, Engelli Sporcular Kulübü Başkanı Nusreddin Kaya ve "Sağır ve Dilsizler Derneği" Başkanı M.Tahir Gün katıldı.

Dünya Engelliler Günü nedeniyle Vali Arslan'ı ziyaret eden heyet, kabullerinden dolayı Vali Arslan'a teşekkür ederek, yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Makamında heyetle bir süre sohbet eden Val Arslan'ı; heyetin bu anlamlı günlerini kutlayarak, yürüttükleri çalışmalardan dolayı kendilerini tebrik etti. Vali Arslan; engellilerin sadece bir günde hatırlanmaması gerektiğini vurgulayarak, Valilik olarak her zaman engellilerin yanında olduklarını ve çalışmalarını yakinen takip ettiklerini ifade etti.

Ziyaretin sonunda heyet Vali Arslan Engelli Sporcular Derneği Basketbol Takımının çerçevelenmiş bir fotoğrafını takdim etti. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir