• DOLAR 32.593
  • EURO 34.83
  • ALTIN 2497.626
  • ...
Koltuk Sallanınca!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Henüz kuruluşunun 10. ayında olmasına rağmen tabanının, bölgede uzun yıllardır yaptığı hizmetlerden dolayı bölge halkının teveccühünü ve güvenini kısa sürede kazanan Hüda par yaptığı seçim çalışmalarıyla bu teveccühü ve güveni her geçen gün artıyor.

Hüda par’ın bölgedeki artan bu potansiyelini çekemeyen karanlık eller tarafından hüda par’ın binaları molotoflanıyor ses bombaları atılıyor. Hüda par’a iftiralar atılıyor karalama politikaları gerçekleştiriliyor. Bunu yapan karanlık eller ise bölgede kendisinden başka kimseyi kabullenemeyen, kendisini bölgede tek söz sahibi gibi gören zihniyetten, hatta 16 milyon kürtten kendi tabanını oluşturan 2 milyon kürt olmasına rağmen dünya üzerinde kendisini kürtlerin tek sözcüsü gibi gören zihniyetten, PKK-BDP zihniyetinden başkası değil. PKK-BDP bu saldırıları yapması normaldi zaten, bu iftiraları atmalıydılar koltuk sallanıyordu çünkü... Nice Özcan Temel’leri feda edecekleri bu uğurda koltuk sallanıyordu çünkü... Hüda par’ı kaos ortamına çekip iftiralar atmalıydılar koltuk sallanıyordu çünkü... Çamur at izi kalır diyip yalan haberler veriyorlardı Hüda par hakkında, koltuk sallanıyordu çünkü... Fakat Hüda par bu oyunlara gelmeyerek hem bölge halkının hemde diğer Müslümanların teveccühünü dahada arttırmış ve güvenini kazanmıştır.

PKK-BDP belki provakasyonlara devam edecek ama Allah’ın izniyle Hüda par bu oyunlara gelmeyerek dahada güven kazanacak, yoluna emin adımlarla devam edecek. (İnşallah)

Harun Günel / Konya - Yaş: 17
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir