• DOLAR 32.569
  • EURO 34.713
  • ALTIN 2412.677
  • ...
TGK 'dan maddi durumu düşük olan mahkumlar için proje
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN-Türkiye Gençlik Konseyi Batman Şubesi, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Emre Ejder'i makamında ziyaret etti.

 

Türkiye Gençlik Konseyi Batman İl Başkanı Mekan Görük ve yönetim kurulu üyeleri Başsavcı Muhammet Emre Ejder'le görüş alış verişinde bulundu. Ziyarete siyasi ve hukuk İşleri Başkanı Müşerref Figen Ağrağ, Dışişler Birim Başkanı Yağmur Kartal, yönetim kurulu üyeleri İlyas Ataş ve Ömer Nahirsüren katıldı.

 

Görüşmede TGK'nın hazırladığı projelerle ilgili Başsavcıya bilgi verildi.

 

Türkiye Gençlik Konseyİ il Başkanı Mekan Görük ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, 'Önce İnsan' şiarı ile hareket etikleri için cezaevinde maddi sıkıntı çeken mahkumlar için hazırlamış oldukları projeyi Başsavcı Muhammet Emre Ejder'e sunduklarını belirterek, "Cezaevinde maddi durumu düşük olan mahkûmlar için hazırladığımız projeyi Sayın Başsavcımızın katkıları ile hayata geçirmeyi planlıyoruz. Bize göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz. Başsavcının sunduğumuz bazı projelere sıcak bakması bizleri ayrıca sevindirdi. TGK olarak bizleri makamında kabul edip görüşlerimizi dinlediği ve destek verdiği için teşekkür ediyor, başarılı hizmetlerinin devamını diliyoruz." dedi.

 

Başsavcı Ejder'de Türkiye Gençlik Konseyinin kendisini ziyaret etmelerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Batman gençliğine her konuda yardımcı olabilmek için ellerinden gelen tüm çabayı göstermeye devam edeceklerini açıkladı.

 

Görüşme sonunda TGK üyeleri Başsavcı Emre Ejder'le hatıra fotoğrafı çektirdi. (Veysi Demir-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir