• DOLAR 32.501
  • EURO 34.599
  • ALTIN 2478.243
  • ...
Üniversite Rektörü başarılı öğrencileri ödüllendirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞIRNAK- Şırnak Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İktisat ve İşletme son sınıf öğrencileri olan Suzan İmtan, Burak Çetin ve Özgür İlhan'ın birlikte hazırlamış oldukları 'Habur Sınır Kapısı Soğuk Hava ve İklimlendirme Projesi', TUBİTAK'ın düzenlediği yarışmada 50.ci oldu. Proje Yarışmasında dereceye giren öğrencilere Rektör Prof. Dr. Ali Akmaz, birer çeyrek altın hediye etti.
Rektörü Prof. Dr. Akmaz öğrenciler ödüllerini verirken yaptığı konuşmada, "Ben, üniversitede sürekli projelerin ve bilimsel çalışmaların öneminden sürekli söz ediyor ve teşvik etmeye çalışıyorum. Şu an burada bulunan üç öğrencimi de yürekten kutluyor, tebrik ediyorum. TUBİTAK gibi çok seçici ve ciddi projeleri kabul eden bir bilimsel kurumda bin 200 proje arasından ilk 50 proje arasına giren öğrencilerimi kutluyor ve tebrik ediyorum. Daha önce de Hüsnü Barkın adlı öğrencimizin yaptığı projeden dolayı kendisine her türlü desteği verdik. Yeter ki öğrencilerimiz böylesi projeleri hazırlasınlar. Ben her türlü destek ve katkıyı sağlarım" şeklinde konuştu.
Rektör Prof. Dr. Akmaz daha sonra, proje yarışmasında başarılı olan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat ve İşletme son sınıf öğrencileri olan Suzan İmtan, Burak Çetin ve Özgür İlhan'a birer çeyrek altın ile ödüllendirerek hediyelerini teslim etti.. (Muhammed MÜLDÜR - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir