• DOLAR 32.601
  • EURO 34.811
  • ALTIN 2499.86
  • ...
Türkiye Uzun Aradan Sonra Serinleyecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Sıcak ve bunaltıcı havaya kısa bir süre de olsa mola verilecek. Perşembe günü etkili olacak yağışlı hava, 5-8 derece arasında serinlemeye neden olacak.

Türkiye uzun bir aradan sonra yağışlarla serinleyecek. Perşembe günü Trakya üzerinden giriş yapacak yağışlı hava Marmara`yı 7-8, Ege ve Batı Karadeniz`i de 5-6 derece birden serinletecek.

İstanbul, Salı ve Çarşamba günü 31 derece olacak. Perşembe günü gelecek yağışla 24-25 dereceye inecek. Perşembe günü karayelin hızı 45-55 km’ye çıkacak. Sıcaklık 20 derece civarında hissedilecek. Yağış cuma günü de hafif olarak devam edebilir. Hafta sonu ise sıcaklık 2-3 derece artacak.

Ankara’da hava 34 derece. Perşembe akşamı yağış geliyor. Cuma günü hava 6 derece serinleyecek.

İzmir`de salı-çarşamba hava sıcak ve bunaltıcı, sıcaklık 34-35 derece. Perşembe günü kuvvetli rüzgarla sıcaklık 27 dereceye inecek. Hava bulutlanacak ancak yağış beklenmiyor.

Kıyı Ege`de kuvvetli rüzgar, Çeşme-Bodrum açıklarında ise fırtına bekleniyor. Rüzgarın hızı açıklarda saatte 60 km`yi geçecek.

BÖLGELERE GÖRE HAVA DURUMU

Marmara Bölgesi’nde 30-32 derece olan sıcaklık Perşembe günü gelecek yağışlarla 24-25 dereceye düşecek.

İç Anadolu Bölgesi 3 derece ısınıyor. Çarşamba günü 35-36 derece olacak hava sıcaklığı, cuma günü 6 derece düşecek

Ege Bölgesi’nde 2 gün hava sıcak ve bunaltıcı olacak. Perşembe günü Ege de 5-6 derece serinleyecek. Çeşme ve Bodrum`da rüzgar kuvvetlenecek.

Akdeniz Bölgesi’nde nem ve sıcaklık yüksek. Antalya ve Adana gölgede 34 derece olacak.

Güneydoğu Bölgesi’nde sıcaklık 39-42 derece arasında olacak. Bölgede cuma günü 2 derece düşüş var.

Doğu Anadolu`da sıcaklık perşembeye kadar 3-4 derece artacak. Yarın Kars-Ardahan ve Van-Hakkari arası yağışlı. Cuma günü sıcaklık 2 derece düşecek.

Karadeniz Bölgesi’nde Bolu 31, Samsun 29 derece. Perşembe günü Bolu-Kastamonu arasında kuvvetli yağışla birlikte sıcaklık 5-6 derece düşecek. Cuma günü yağış Karadeniz geneline yayılacak.

 

Ajanslar


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir