• DOLAR 32.569
  • EURO 34.713
  • ALTIN 2412.04
  • ...
Bakanlar Kurulu Toplantısı Sona Erdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Başbakan RecepTayyip Erdoğanbaşkanlığında Başbakanlık Merkez Bina`da düzenlenenBakanlar Kurulusona erdi. Toplantı sonrası açıklama yapan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet sözcüsü Bülent Arınç, Suriye`deki gerginliği ele alırken, şehirlerde düzenlenen operasyonun yöntemi ve zamanlamasının yanlış olduğunu söyledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında düzenlenen Bakanlar Kurulu toplantısı sona erdi. Toplantı sonrası açıklama yapan Bülent Arınç, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu`nun yarın Suriye`ye giderek Türkiye`nin görüşlerini ileteceğini belirtirken, operasyonun yönteminin ve zamanının yanlış olduğunu söyledi. Arınç şöyle konuştu:

"Suriye`de tanklar ve ağır silahlarla şehirlerde operasyonlar düzenleniyor. Bu tür yöntemler mazur görülemez. Zamanlaması da yanlıştır.Ramazanayındayız. Küskünlerin barıştığı bir ayda bu operasyonların yapılması yanlıştır. Demokratik adımların atılması gerekirken operasyonlarla sivil vatandaşların hayatını kaybetmesi büyük bir acıyla takip edilmektedir. Dışişleri bakanının yarınki ziyaretinin olumlu sonuçlar vermesini ümit ediyoruz."

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir