• DOLAR 32.494
  • EURO 34.989
  • ALTIN 2431.985
  • ...
Belediye Otopark İşletmenlerine Tepki Gösterdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Vatandaştan otopark işletmesine tepki. Diyarbakır Caddesi üzeri Telekom karşısında 72 Ak 535 plakalı aracını park etmek isteyen Kadri Parça isimli vatandaş aynı saatte ikinci kez otopark çalışanları tarafından ücrete tabi tutulmasına tepki gösterdi.

 

Bugün saat 15.54`te Diyarbakır Caddesi üzeri Telekom karşısında arabasını park ettiğini söyleyen Parça, "Belediye otopark işletmesi çalışanı park ücretlendirme fişi kesti. İşimi bitirip tekrar aracıma döndüğümde aynı belediye otopark işletmeni tarafından benden ikinci kez otopark ücreti alındı. Daha önceleri de iki üç kez benzeri olayla karşılaştım. Fakat az bir paha olması nedeni ile umursamadım." dedi.

 

Kendisi gibi bir çok vatandaşın da benzeri bir mağduriyete tabi tutulduğunu söyleyen Parça, "Ancak bu durum tekrar edince işin para boyutundan çok dikkatsiz ve usulsüz bir uygulama olduğunu anladım. Bunların benim gibi birçok vatandaşı da mağdur ettiğine inanıyorum. Belediyenin işi ehil olmayanlara verip bu konuda vatandaşları mağdur ediyor. Bu haksızlığın giderilmesi için yetkilileri göreve çağırıyorum" dedi.

M. Salih Özcan - İLKHA

 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir