• DOLAR 32.518
  • EURO 34.988
  • ALTIN 2433.884
  • ...
Akrep Üçüncü Kez Hastanelik Etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Üçüncü kez akrep tarafından sokulan vatandaş hastaneye kaldırıldı. Huzur mahallesi 513 sokak no: 11 de ikamet eden Mahfuz Yılmaz, bugün saat 08.30 sıralarında evinde uzandığı sırada karnından akrep soktu. Akrep soktuktan sonra yakınları tarafından hastaneye kaldırılan Mahfuz Yılmaz, ilk müdahalenin ardından müşahede altına alındı. Adeta abone olduğunu ve her sene akrep tarafından sokulduğunu söyleyen Mahfuz Yılmaz, yetkilileri ilaçlama konusunda duyarlı olmaya çağırdı.

 

Akrepler tarafından bu üçüncü kez sokulduğunu ve kendi evlerinde dahi rahat edemediğini söyleyen Yılmaz, "Mahallenin ilaçlanması lazım. Mağduruz, doğru dürüst evimizde yatamıyoruz. Her zaman çekinerek yatıyoruz." dedi.

 

Şuana kadar ailelerinden üç kişiyi akrep soktuğunu söyleyen Yılmaz, "Bizim aileden şuana kadar üç kişiyi akrep soktu. Beni ise bu üçüncü sefer oldu akrep sokuyor. Abone gibi olmuşuz artık. Batman`da yetkili herkese sesleniyorum lütfen bu soruna bir çare bulun. Gerekli ilaçlamalar yapılsın bizlerde evimizde artık rahat bir şekilde soluklanalım. " dedi.

M. Salih Özcan - İLKHA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir