• DOLAR 32.521
  • EURO 34.807
  • ALTIN 2421.266
  • ...
TSE, 700 firma temsilcisini sertifikalandırdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
İZMİR - TSE'nin her ay gerçekleştirdiği, uzman konuklar ile çok özel konu başlıklarını gündeme getirdiği "Ege'de Kalite Saatleri", firma temsilcileri tarafından ilgiyle karşılandı. İzmir, Manisa ve Denizli'de sertifikalı ve ücretsiz gerçekleştirilen eğitim seminerlerine yoğun katılım oldu.


TSE Ege Bölge Koordinatörü Mustafa Karaman, nitelikli iş gücünü artırmak için "Ege'de Kalite Saatleri" etkinliklerine devam edeceklerini belirterek, TSE'nin eğitim atağının süreceğini söyledi.


Düzenlenen iki ayrı eğitim semineri programında 700 firma temsilcisine ulaştıklarını belirten Karaman; "Laboratuvar ve belgelendirme faaliyetlerinin yanı sıra eğitim çalışmalarına ayrıca önem veriyoruz. Ege'de Kalite Saatleri etkinliğine başlarken amacımız, firmalarımıza acımasız rekabet ortamında bilgileri ile de bir adım öne çıkabilmelerine katkı sağlamaktı. Firma temsilcilerimize, çalışanlarına mesleki kariyerleri için önemli olabileceğini düşündüğümüz konuları seçerek, konunun uzmanlarıyla buluşturmayı hedefledik. Eğitimlerimize gösterilen ilgiden memnunuz. Prof. Dr. Erkan Işığıçok ve Cahit Günaydın'nın bu projemize destek vererek, üç ayrı ilde verdikleri eğitimler için ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Etkinliklerimiz farklı konu ve yeni uzmanlarımızın eşliği ile devam edecek." dedi.


TSE'nin "Ege'de Kalite Saatleri" etkinlikleri kapsamında; Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İstatistik Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erkan Işığıçok "Yöneticiler İçin 3. Göz: İstatistik" ve Cahit Günaydın "İnovasyon Yönetimi" seminerlerini gerçekleştirdi. (İlyas Yıldız - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir