• DOLAR 32.525
  • EURO 34.57
  • ALTIN 2492.967
  • ...
Karatay'da toplu konutlar hızla yükseliyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
KONYA - Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, kısa sürede ciddi atılımlar gerçekleştirdiklerini belirterek Karatay'ın çehresini değiştirecek projeleri hayata geçirmeyi sürdürdüklerini kaydetti.


Hançerli, Karatay'ı modern ve çağdaş şehircilik anlayışının hakim olduğu bir ilçe haline getirme çabası içerisinde olduklarını kaydederek, özellikle toplu konut alanında yapılan çalışmaların ilçenin gelişmesi ve güzelleşmesi yönünde önemli katkı sağladığını söyledi.


Toplu konut alanında başlatılan çalışmalar sonucu hazırlanan projeleri bugüne kadar bir bir hayata geçirdiklerini ifade eden Hançerli, 21 toplu konut projesiyle 10 bin 552 daireyle binlerce insanı ev sahibi yaptıklarını dile getirirken proje aşamasındaki çalışmalarla konut sayısının 13 bin 282'ye yükseldiğini belirtti.


Hançerli ayrıca temeli atılan yatırımlar ve hızla yükselen inşaatların tamamlanması ile Karataylılara daha çağdaş ve yaşanabilir ilçe oluşturmak için yoğun bir şekilde çalıştıklarını sözlerine ekledi. (İlyas Yavuz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir