• DOLAR 32.57
  • EURO 35.009
  • ALTIN 2423.18
  • ...
Tarih Tekerrür Ederken Yusuflara Zindan Düşer
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Dün de böyleydi. Bugünde böyle…
Yusuflar dünde Allah’ı insanlara anlattıkları, insanları doğruya yönettikleri, cehalet içindeki kalpleri ve zihinleri vahiy nuruyla aydınlığa çıkardıkları için sıkıntı çektiler ve yargılandılar. Bugünde yargılanıyorlar, zulümlerle muhatap kılınıyorlar.
Dün Yusufları yargılayanlar; İlahlık iddialarında bulunan Nemrutlardır, Firavunlardır makamları malları tehlikeye düşer endişesiyle Ebu Cehiller ve daha nice Ebu lardır. Bugün Yusufları yargılayanlar ise Firavunların, Nemrutların, Ebu Cehillerin torunlarıdır. Bu hep böyle olmuştur. Çünkü Yusufların rızası için ellerine kor ateşi tuttukları…
Rahman olan Allah “Sizden öncekilerin başına gelenler sizinde başınıza gelmeden cennete gireceğinizi mi sandınız?” diye soruyor .
 

Tarih tekerrür ederken Yusuflara zindan düşer, Yusuflara azimle kararlılıkla ceht etmek düşer Yusuflara kalbini Furkan’ın nuruyla aydınlatmak takva azığını yüklemek kendini dünyaya ve fani zevklere değil kendini Allah(cc)’a ve ona hizmete adamak düşer.
 

Tarih tekerrür ederken Yusuflara zindan düşer, Yusuflara İhlas, samimiyet, İbrahimce bir teslimiyet düşer. Yusuflara zifiri karanlığa gömülmüş zemheri kadar soğuk zindanları İslam güneşiyle ısıtmak gülistana çevirmek, zamanın buz kesilmiş kalplerini İslam’ın sıcaklığıyla çözmek düşer.
 

Tarih tekerrür ederken Yusuflara zindan düşer. Yusuflara Allah(cc)’ı hamd ile tesbih etmek Furkan ve sünnetin çizdiği riayet etmek göklerin Mahmudu olan Hz.Muhammed(sav)’i kendine öncü kılmak düşer. Yusuflara emri bil maruf nehy-i anil munker misyonunu yerine getirmek, davetçi kişiliğini her ortamda her zamanda korumak hakka davet yolunda hakka yaraşır bir davetçi olmak düşer.
 

Ömer Arslan / Batman – Yaş: 20
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir