• DOLAR 32.55
  • EURO 34.933
  • ALTIN 2434.413
  • ...
Filistinde Çocuk Olmak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Filistinde çocuk olmak parçalanmış ceset gördüğünde korkmamaktır. Atılan bombaların artıklarıyla kendine en iyi oyuncağı yapabilmektir. Filistinde çocuk olmak çocukluğunu yaşamamaktır. Filistinde çocuk olmak Saklambaç oynamaktır ama saklandığınız arkadaşınız değil mermilerdir, tanklardır, bombalardır. Ölümün bir bombayla, bir mermiyle gelmesi gerektiğine sonuna kadar inanmaktır. Sen düşündün mü? Filistinde çocuk nasıl olurmuş diye... Filistinli bir annenin yüreği nasıl yanar bilir misin? Filistinli bir annenin şu sözlerine şahit oldun mu? "Bizim yok oluşumuz, Müslüman Ümmetin uyanışına sebep olacaksa, varsın canımız feda olsun." Filistinde çocuk olmak kadar anne olmakta çok zor bunu bilir misin?
 

Yüce Allah (cc) Kur-anda şöyle ferman ediyor “Ey iman edenler! Yahudileri ve hristiyanları dost edinmeyin. Onlar birbirlerinin dostudurlar. Sizden kim onları dost edinirse, şüphesiz o onlardan olur.
...Şüphesiz Allah, zalim kavmi doğru yola iletmez.”
 

(Maide – 51) Yarabbi Filistini en yakın zamanda özgürlüğüne kavuştur, Müslümanları Filistin davası etrafında birleştir. Amin... Vesselam
 

Abdulhalık Han / Diyarbakır – Yaş: 20
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir