• DOLAR 32.342
  • EURO 35.146
  • ALTIN 2311.305
  • ...
SON DAKİKA
Fotoğraf çektirmek canına mal oldu!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
 Alınan bilgile göre olay, TCDD İskenderun Tren İstasyonu içerisinde meydana geldi. Pazar gününü arkadaşlarıyla birlikte geçiren Kerem Gül (15), tren istasyonunda bir vagonun üzerine çıkarak arkadaşlarının objektifine poz vermek istedi.
 
Yüksek gerilim hattını fark etmeyen Kerem Gül akıma kapılarak, arkadaşlarının gözleri önünde feci şekilde hayatını kaybetti.

Patlama sesi ve dumanların yükselmesiyle ne olduğunu anlamaya çalışan Gül`ün arkadaşları, bağırarak yardım istedi. İstasyon güvenlik görevlileri hemen olay yerine geldi ancak, Kerem hayatını kaybetti.
 
Kerem`in cesedi, ancak itfaiye ekiplerinin yardımı ile vagonun üzerinden indirilebilirken, Kerem Gül`ün vagon üzerinde fotoğrafını çekmek isterken ölümüne şahit olan arkadaşları ise sinir krizleri geçirdi.

Polis olay yerinde yaptığı incelemenin ardından, Kerem Gül`ün cenazesini İskenderun Devlet Hastanesi morguna kaldırdı. Yıldırımtepe Mahallesi`nde oturduğu ve lise öğrencisi olduğu öğrenilen Kerem Gül`ün ölümüyle ilgili polis soruşturma başlattı.
 
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir