• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Dershane Mağduru Babadan Cevap
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Akit‘in Pazar günü gündeme getirdiği ve “Kızımı bana düşman ettiler” başlığıyla yayınlanan haber Samanyolu Haber Televizyonu,
 
Cihan Haber Ajansı (CİHAN) ve Zaman Gazetesi tarafından yalanlanmaya çalışıldı ancak haberlerde Altunizade FEM Dershanesi 2 kızını gönderen ve borcunu ödeyemediği gerekçesiyle mağdur olan öğrenci velisi İlyas Sarıoğlu, anne ve kızının görüşleri yer almadı.
 
FEM Dershanesi Altunizade 2. şubeye çocuğunu gönderen baba İlyas Sarıoğlu, 1170 TL borcunu ödeyemediği için nasıl mağdur edildiğini Akit gazetesine anlatmıştı.
 
Haberde imzası olan Akit muhabiri Mehmet Özmen, olayla ilgili şunları söyledi: “Ben yaptığım haberin arkasındayım. Samanyolu Haber Televizyonu, Cihan Haber Ajansı ve Zaman gazetesi haberimi yalanlamaya çalışmış, haberi yalanlarken aslında haberimizi doğrulamış. Haberlerinde Dershane mağduru baba,anne ve kızının görüşü yer almıyor. Keşke baba, anne ve kızıyla görüşerek onların yaşadıklarına da yer verselerdi. Baba ve annenin telefonlarına çok rahat ulaşabilirler.”
 
Akit muhabirinin görüştüğü dershane mağduru İlyas Sarıoğlu’nun 27 Kasım’da yaptığı açıklamalar video paylaşım sitesi youtube’da yayınlanmakta.
 
Baba Akit’in haberini doğrularken, Samanyolu TV’nin yalanlamasına cevap veriyor.
 
 
Habervaktim.com 

İzlemek İçin Tıklayın

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir