• DOLAR 32.512
  • EURO 34.958
  • ALTIN 2433.538
  • ...
Gazze Şeridinde İsrail Casusu Yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Filistinli üst düzey bir güvenlik yetkilisi, güvenlik konularıyla ilgili El-Mecd sitesine yaptığı açıklamada, Gazze Şeridi`nde işgal rejimi hesabına casusluk yapan önemli bir ismin ele geçirildiğini bildirdi.
 
Gazze Şeridi`ndeki güvenlik birimlerinin 55 yaşındaki "M.M." isimli Filistinli ajanı yakalamayı başardığını ifade eden yetkili, sözkonusu kişinin 21 yılı aşkın bir süredir işgal rejimin hesabına çalıştığını itiraf ettiğini söyledi.
 
Güvenlik birimlerinin işgal rejimi hesabına casusluk faaliyetlerinde bulunan kişiyi akrabalarından birinin şüphesi üzerine yakın takibe aldığını ve casusluk yaptığının kesinleşmesinin ardından gözaltına aldığını belirten yetkili, yakalanan ajanın sorgusunda suçunu itiraf ettiğini ve verdiği bilgiler ışığında önümüzdeki günlerde Gazze Şeridi`nde daha başka ajanların da gözaltına alınmasının beklendiğini ifade etti.
 
İşgal güçlerinin ağına düşerek düşman hesabına casusluk faaliyetlerinde bulunanlara seslenen Filistinli yetkili, bir an önce tevbe ederek güvenlik birimlerine teslim olmalarını istedi ve pişmanlıktan fırsatından yararlanıp teslim olmaları halinde cezalarının büyük ölçüde hafifletileceğini bildirdi. 
 
Filistin Enformasyon Merkezi

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir