• DOLAR 32.49
  • EURO 34.772
  • ALTIN 2491.3
  • ...
Çağrı-Der yardımlarını sürdürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİNGÖL - Solhan`da faaliyet yürüten Umut Kervanı Platformu üyesi Solhan Çağrı-Der imkânlar ölçüsünde her ay düzenli olarak yaptığı yardımlar kapsamında Kasım ayında da muhtaç ailelerin yüzünü güldürdü.
 
Yardımlar hakkında bilgi veren Çağrı-Der Sekreteri Ayhan Erkmen, "İmkanlarımız ve hayırsever vatandaşlarımızın yaptığı yardımlar neticesinde Kasım ayı içerisinde ihtiyacı olan ailelerin yüzünün gülmesine ve hayır dualarını almaya vesile olduk. Bize bu hayırlı çalışmayı nasip eden Rabbimize şükrediyoruz. İstiyoruz ki ilçemizde mağdur bir tek aile kalmasın. İnsani şartlar ve imkanlar neyi gerektiriyorsa mağdur olan ailelerimizde aynı seviyede yaşasın. Bu konuda hayırsever kardeşlerimizle mağdur aileler arasında bir köprü olmaya hazır olduğumuzu belirtmek istiyoruz.
 
Ayrıca ilçemizde mağdur olan bir aileye yönelik çalışmalar neticesinde birçok ihtiyacını karşılamış bulunmaktayız. Bazı eksiklikleri tamamlanması için bizimle irtibata geçilmesini istiyoruz. Kasım ayı içerisinde yaptığımız çalışmaları rapor şeklinde sunacağız inşallah. Hayırsever vatandaşlarımızdan yardım yapmak isteyenler 0539 421 85 30 nolu telefondan bizimle irtibata geçebilirler." şeklinde konuştu. (Behçet Aslan - İLKHA)
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir