• DOLAR 32.601
  • EURO 34.855
  • ALTIN 2496.07
  • ...
SAĞ-ÇEV`den Umut Der`e Destek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Ramazan ayı başında hedeflemiş olduğu 2 bin 500 aileye yardım ulaştırmak için bu hafta sonunda da yardım dağıtmaya devam eden ve 880 gıda paketi yardımında bulunan Umut-Der`e Sağlık ve Çevrecilik Derneği (SAĞ-ÇEV) üye ve gönüllüleriyle büyük bir destek çıkarak Ramazan paketlerini dağıtmada yardım ettiler.

 

İki derneğin birlikte yardım dağıtımı Batman`daki fakir ve yardıma muhtaç olan ailelerin yüzünü güldürdü. Sağlık ve Çevrecilik Derneği (SAĞ-ÇEV) 230`a yakın aileye yardım paketlerini dağıtarak fakir ve yardıma muhtaç olan aileleri sevindirdi.
 

Sağlık ve Çevrecilik Derneği (SAĞ-ÇEV) üye ve gönüllülerinin adına açıklama yapan M.Ali Işık "Biz SAĞ-ÇEV ailesi olarak fakir ve muhtaç ailelerin evini gezdik. Yardımları teslim ettik birçok ana ve babadan hayır duası aldık

 

Yaşanan bir diyalogda ise bir yaşlı teyze bize `Ben evimde sizin yardımlarınızla iftarımı açacağım. Orucumu açtığımda size ve derneğinize dua edeceğiz.` Bu dua bizi ve Umut Der ailesini sevindirdi. Biz böyle güzel kampanya ve yardımlara destek vermeye dernek olarak her zaman hazırız." şeklinde konuştu.

M. Tarık Güneş - İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir