• DOLAR 32.572
  • EURO 34.907
  • ALTIN 2434.268
  • ...
TESSEP İmza Kampanyasına Destek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA- Tesettür Seferberliği Platformu`nun (TESSEP) tesettürün her alanda serbest bırakılması için başlattığı imza kampanyası, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görürken, TESSEP üyesi İHYA DER Doğankent okuma salonu gönüllülerinin beldede başlattığı imza kampanyası tüm hızıyla sürüyor.

Yüreğir İlçesinde bağlı 30 bin nüfuslu Doğankent Beldesinde teravih namazı sonrası Merkez Cami, Selahaddin Eyyubi Cami ve Bahçelievler Cami önünde stant kuran TESSEP gönüllüleri cami cemaatini, imza vererek tesettür yasağının kalkması için destek olmaya çağırıyor.

Platformun hazırladığı broşürlerin de dağıtıldığı stantlara gelerek destek olan vatandaşlar, bu hayırlı işte öncü olan TESSEP ve gönüllülerini tebrik ediyor.

TESSEP`in standına gelerek imza atan Merkez cami cemaatinden Salih dede, yüzde doksan dokuzunun Müslüman olduğu ve İslam ülkesi olarak bildikleri Türkiye`de böyle bir yasağın olmasının akılları karıştırdığını ifade etti. Zamanında başörtüsü için kıyam etmiş bir ülkede şimdilerde işgal mi var ki böyle bir yasak var diyen Salih dede, bu yasak ayıbının bir an önce kalkması gerektiğini söyledi.

Öte yandan; Doğankent`e sürdürülen imza kampanyasının Ramazan ayı boyunca süreceği belirtiliyor.

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/25065.jpg

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/25064.jpg

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/25063.jpg

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/25062.jpg

Ayhan Kaya-İLKHA


 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir