• DOLAR 32.569
  • EURO 35.029
  • ALTIN 2435.887
  • ...
HÜDA PAR`lılar Birecik`te esnafı ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞANLIURFA - Hür Dava Partisi Birecik İlçe Başkanı İbrahim Halil Barlak beraberindeki partililer ile birlikte, ilçe merkezinde esnafı ziyaret etti. HÜDA PAR`ın tanıtımı için esnafları ziyaret eden Barlak ve beraberindeki heyet, vatandaşlarla sohbet etti, onların sorunlarını dinledi.

Ziyaret sırasında halkın teveccühü ile karşılaştıklarını ifade eden Barlak , "Hür Dava Partisi olarak halkımızın bu sıcak ve samimi tavırları bizleri memnun etti. Biz Parti olarak halkımızın beklediği bir partiyiz. Yılar yılı halkımız temiz,dürüst ve güvenebilecekleri siyasi bir partiyi bekliyordu.Müslüman halkın değerlerine sahip çıkacak,onları İslam kardeşliğinde buluşturacak,vahdet ve huzuru getirebilecek bir parti bekliyordu. İşte biz Hür Dava Partisi olarak Müslüman halkımızın bu beklentilerini gerçekleştirebilecek bir partiyiz. Kısa bir süre önce kurulmamıza rağmen önümüzdeki yerel seçimlerde halkımızın özlemini duyduğu bir yerel yönetim anlayışıyla halkımızla kucaklaşacağız." İfadelerini kullandı.

Yerel yönetimlerin halkın sorunlarıyla gerektiği gibi ilgilenmediğini dile getiren vatandaşlar, ilçenin bir çok sorunu olduğunu ifade ettiler. Seçim dönemlerinde belediyelerin gelişi güzel çalışmalara başladığını belirten vatandaşlar, plansız yapılan bu çalışmaların belediyenin bütçesine gereksiz şekilde yük dile getirdiler. (Ömer Elmaoğlu-İLKHA)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir