• DOLAR 32.538
  • EURO 34.764
  • ALTIN 2485.203
  • ...
SON DAKİKA
İstanbul`da Banka Soygunu!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Avcılar D-100 yan yolda bulunan bir banka şubesine saat 15.00 sıralarında gelen soyguncu silahını çekerek çalışanları etkisiz hale getirdi.

Yaklaşık 80 bin lirayı alarak banka şubesinden koşarak ayrılan soyguncunun peşine esnaf ve banka güvenlik görevlileri düştü. Ara sokaklarda yaşanan kovalamaca sırasında güvenlik görevlisi havaya iki el ateş etti. Bir süre sonra duran soyguncunun silahı başına dayanarak kendisini kovalayan vatandaş ve güvenlik görevlisine `Benim kaybedecek bir şeyim yok ` dediği öğrenildi.

Yaşananlar sırasında ara sokakta seyir halinde bulunan bayan bir sürücünün aracını durduran soyguncu silah zoruyla otomobile binerek bankanın bulunduğu bölgeden ayrıldı. Soygun ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Silah zoruyla otomobile binen soyguncuyu arayan ekipler, bayan sürücünün Avcılar Hacışerif Metrobüs durağı mevkiinde bulunduğunu tespit etti.
 
Korku içinde olan kadın sürücü ilk ifadesinde soyguncunun bir süre ilerledikten sonra aracından inerek bir ticari taksiye bindiğini söylediği öğrenildi.
 
Olayın meydana geldiği banka şubesi yakınında restoranı bulunan Murat Polattaş `Güvenliklerin bağırması üzerine dışarı çıktık. İki oğlum güvenlikle beraber soyguncunun arkasından koştu. Havaya ateş de etmişler. Daha sonra silahı kafasına dayayıp `kaybedecek bir şeyim yok` demiş. Sonrada oradan geçen bir kadının arabasına zorla binip kaçmış` şeklinde konuştu.

Banka şubesine gelen olay yeri inceleme ekipleri banka şubesinde parmak izi çalışması yaptı. Çevredeki güvenlik kameralarını da inceleme altına alan polisin 80 bin lirayı alarak kaçan soyguncuyu yakalamak için çalışmaları devam ediyor.
 
 DHA 

Bu haberler de ilginizi çekebilir