• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Topbaş`ın Korumaları Kaza Yaptı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İSTANBUL - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş`ın koruma araçlarından biri konvoyun arkasında ilerlediği sırada kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Kazada alev topuna dönen araçta bulanan sivil şoför ve 2 koruma polisi son anda dışarı çıkarak kurtulmayı başardı. Kadir Topbaş`ın ise konvoyda olmadığı öğrenildi.

Kaza, 19.00 sıralarında E-5 karayolu Eyüp istikameti Haliç Köprüsü girişi, Halıcıoğlu Köprüsü altında meydana geldi. Konvoyu takip eden İBB Başkanı Kadir Topbaş`ın koruma araçlarından biri yolu şaşırarak kontrolden çıkıp bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle alev alan araçta bulunan sürücü ve Topbaş`ın 2 koruması son anda araçtan çıkmayı başardı.

Kazada araç sürücüsü hafif şekilde yaralandı. Yaralı sürücü olay yerindeki başka bir araçla çevredeki özel bir hastaneye sevk edildi. Kadir Topbaş`ın ise konvoyda olmadığı öğrenildi.

Olay yerinden geçen diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kısa sürede söndürdü. Polis ekipleri, E-5 karayolunu güvenlik nedeniyle bir süre trafiğe kapattı. Çevredeki vatandaşlar, büyük bir ses duyarak olay yerine geldiklerini ve aracın alev alev yandığını söyledi.

Kaza nedeniyle karayolunun Eyüp istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu. Kazaya karışan aracın kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.

Bu haberler de ilginizi çekebilir