• DOLAR 32.381
  • EURO 35.192
  • ALTIN 2324.343
  • ...
Kardeşlik turnuvası sona erdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR- Sosyal faaliyetler çerçevesinde kardeşlik duygusunu pekiştirmek amacıyla Mustazaflar Cemiyeti Diyarbakır Şubesi`nin düzenlediği, Peygamber Sevdalılarına üye İslami STK`lar arasında oynanan Kardeşlik Futbol turnuvası sona erdi.

Peygamber Sevdalıları Platformuna üye olan birçok STK`nın katılım gösterdiği turnuva kardeşlik ve muhabbet içerisinde son buldu.

Mustazaflar Cemiyeti Diyarbakır Şube Başkanı Nuri Güler turnuva hakkında açıklamalarda bulunarak, bu tür turnuvaların ileride daha da genişleteceklerini belirterek, sporun bir ihtiyaç olduğunu söyledi.

Güler sözlerine şöyle devam etti, "İslami ve insani boyutu düşünerek bu tür etkinlikleri yapıyoruz. Bu tür etkinliklerle STK`lar arasında köprü oluyoruz. Aynı zamanda bu tür etkinlikler gençlerimizin kaynaşmasına ve kardeşlik havası içinde geçmesine vesile oluyor" ifadelerini kullandı.

Güler son olarak, "Bu tür turnuvaları kardeşlik içinde geçirdikleri için kardeşlerime tek tek teşekkür ediyorum" dedi.

İki kategoriden oluşan futbol turnuvasında birinci kategorideki (18-25) turnuvayı Sahabe Der, ikinci kategorideki turnuvayı ise (25-45) ise Köy Der kazandı. (Ömer Yasin Ergin/Yakup Moğulgani - İLKHA)
 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir