• DOLAR 32.576
  • EURO 35.025
  • ALTIN 2429.519
  • ...
Batman'ın fark yaratan öğretmeni
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ANKARA - Milli Eğitim Bakanlığının ilk kez geçen yıl Ankara'da düzenlediği "Fark Yaratan Öğretmenler" etkinliğine Batman'ı temsilen bu yıl Batman Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni Abidin Bingül katıldı.


Bakanlığın kurduğu bir komisyon tarafından seçilerek Batman'ı temsilen Ankara'ya davet edilen Abidin Bingül ve Türkiye'nin dört bir yanından fark yaratmış öğretmenler, ilk olarak TBMM Başkanı Cemil Çiçek tarafından TBMM binasında kabul edildi. 24 Kasım Öğretmenler günü kutlama programından sonra Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın onurlarına verdiği yemekte bir araya gelen öğretmenlere çeşitli hediyeler verildi.


Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay tarafından Başbakanlık binasında kabul edilen öğretmenler, ardından Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrunnisa Gül tarafından Çankaya Köşk'ünde verilen öğle yemeğinde ağırlandı.


Tören ve ziyaretlerin sona ermesinden sonra Batman'a dönen Abidin Bingül Batman'ı gururla ve en iyi şekilde temsil etmeye çalıştığını belirterek, "Fark yaratan öğretmen etkinliğinde seçildiğim için çok gurur duydum, eminim fark yaratan çok arkadaşım vardır tüm arkadaşlarımı en iyi şekilde temsil etmeye çalıştım. Bu güzel etkinlikte emeği geçen başta Bakanımız Nabi Avcı olmak üzere Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürümüz Ömer Balıbey'e ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Şerif Akboğa'ya çok teşekkür ederim." şeklinde konuştu.(İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir