• DOLAR 32.593
  • EURO 34.83
  • ALTIN 2512.652
  • ...
Yardım kömürleri evlere teslim ediliyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİTLİS - Bitlis Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafında mağdur ailelere verilen yardım kömürleri, muhtarlar vasıtasıyla ailelerin adreslerine götürülerek teslim ediliyor. Daha önce belirlenen noktalarda alınan yardım kömürleri şimdi adreslere teslim ediliyor.

 

Konu hakkında açıklamada bulunan Gazibey Mahalle Muhtarı Yasin Kırboğa, kömürü adreslere teslim ettiklerini belirterek şunları söyledi: "Daha önceleri Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından dağıtılan yardım kömürleri belirli bir noktada toplanıyordu.

 

Burada toplanan kömürleri muhtarlar vasıtasıyla ismi bulunan mağdur vatandaşlara dağıtılıyordu. Bu mağdurlar bir ton kömürü almak için saatlerce kuyrukta beklemek zorunda kalıyorlardı. Bununla beraber şehir içini tutup nakliye ve yükleme ücretini vermek zorundaydılar.

 

Yaşlı ve kimsesi olmayan bayanlar da bunu götürmek için büyük zorluklar çekiyordu. Fakat şimdi vatandaşlarımız nakliye ve yükleme ücretini ödemeden adreslerine kadar götürüp bırakıyoruz. Gecenin geç vaktine kadar bu hizmeti yapıyoruz. Bu uygulamadan halkımızda çok memnundur." dedi. (Şükrü Tontaş - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir