• DOLAR 32.528
  • EURO 34.751
  • ALTIN 2491.359
  • ...
SON DAKİKA
Midyat'taki okul müdürleri merkezi sınav için toplandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN - Midyat'taki okul müdürleri, Kaymakam Oğuzhan Bingöl başkanlığında yarın yapılacak olan merkezi sınav için bir araya geldi.

 

Kaymakam Oğuzhan Bingöl başkanlığında Kaymakamlık konferans salonunda düzenlenen toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Şişman, Şube Müdürleri Seyfettin Mete, Abdurrahim Çelik ve okul müdür ve dairecileri katıldı.

 

Yarınki sınavla alakalı burada hazır bekleyeceklerini belirten Kaymakam Bingöl, güvenlik açısından herhangi bir sıkıntının olmaması için tüm hazırlıkları tamamladıklarını söyledi.

 

Kaymakam Bingöl şöyle konuştu: "Sınav güvenliği konusunda bizim herhangi bir sıkıntımız olmayacak. Sınavların sorunsuz geçmesi için toplantı yaptık. Öğretmenler, sınavlarda kendi okullarından farklı bir okulda görevlendirilecek. Bizim için bugün önemli olan Midyat'taki sınavın, gerçek anlamıyla çocukların beynindeki düşüncelerin, bilgilerin, birikimlerin kağıda yansımasıdır. Bu konuda da en önemli aktörlerde sizlersiniz. Okul müdürlerimiz ve sınav komisyonu başkanlarından adaletli bir şekilde mevcut öğrencilerin iyi bir sınav geçirmelerini sağlamak bunun için sizin cesaretiniz çok çok önemlidir."dedi. (M. Sait Başaran - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir