• DOLAR 32.345
  • EURO 35.145
  • ALTIN 2309.178
  • ...
SON DAKİKA
israil: 40 Kez Asker Kaçırma Girişiminde Bulunuldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İşgal ordusundaki üst rütbeli bir subay, yılbaşından beri defalarca Filistinlilerin asker kaçırma eylemini engellediklerini söyledi.

israilli subay, Filistinlilerin yeni asker kaçırarak 2011 yılında binden fazla esirin salıverilmesiyle sonuçlanan esir takasına benzer bir takas gerçekleştirmek istediklerini ifade etti.

israil güvenlik ve istihbarat birimlerine yakınlığıyla bilinen Walla sitesi sözkonusu üst rütbeli askere dayanarak verdiği haberde, asker kaçırma eylemleriyle ilgili bilgi veren subayın “Yılbaşından şimdiye kadar israil Ordusu Orta Saha Komutanlığı ile Şabak’ın 40 asker kaçırma eylemini engelledi. Geçen hafta bile bu iş için çalışan Filistinli bir hücre Filistin Yönetimi`ne bağlı güçlerle yaptığımız işbirliği sonucu çökertildi” dediğini aktardı.

Filistin direniş güçleri, Siyonist işgal rejimi israil zindanlarında bulunan binlerce Filistinli esiri kurtarmak için işgal askerlerini kaçırmak istiyor. Daha önce kaçırılan Gilad Şalit’e karşılık binden fazla Filistinli esiri serbest bıraktırmayı başaran direniş güçleri aynı yolu tekrar denemek istiyor.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir