• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Siverek- Diyarbakır yolunda kaza: 2 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA- Edinilen bilgilere göre, Siverek - Diyarbakır karayolunun 26. kilometresinde bir TIR, önünde seyreden TIR'a arkadan çarptı. Kazada 2 kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre Diyarbakır istikametinden Siverek istikametine gelmekte olan Fatih Güneş hakimiyetinde bulunan 34 FG 5290 plakalı TIR, bir anlık dikkatsizlik yüzünden önünde seyir halinde bulunan 21 AT 115 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Kazada TIR sürücüsü Fatih Güneş araç içinde sıkıştı.

Kazayı gören diğer sürücüler 112 sağlık ekiplerine ve güvenlik ekiplerine bilgi verdi. Olay yerine gelen ekipler araç içinde sıkışan Fatih Güneş'i kurtarma çalışmalarına başladı. İtfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucunda araç içinde sıkışan sürücü Fatih Güneş sıkıştığı yerden çıkarıldı. Yaralı olay yerine ambulans ile Siverek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.TIR içinde bulunan ve ismi öğrenilmeyen diğer yaralı ise Diyarbakır'a kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu anlaşıldı. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı. (A. Uğurlu-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir