• DOLAR 32.537
  • EURO 34.917
  • ALTIN 2435.551
  • ...
Batman Valisinden öğrencilere sertifika
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Bu yıl üçüncüsü düzenlenen İngilizce Yaz Eğitim Kampında başarı gösteren öğrenciler, proje yetkilileri ile birlikte Batman Valisi Yılmaz Arslan'ı makamında ziyaret etti.

 

Heyet ziyaret sırasında, Vali Arslan'a ilk olarak proje süresince yapılan faaliyetleri konu alan tanıtım videosunu izletti.

 

Proje faaliyetleri hakkında Vali Arslan'a bilgi veren Uğur Tekin, projenin başarıyla sonuçlandığını ve gittikleri her yerde beklentilerinin üzerinde ilgi gördüklerini söyledi.

 

Heyet, daha sonra yaptıkları çalışmaları içeren faaliyet raporunu Arslan'a takdim etti.

 

Öğrenciler de proje boyunca öğrendikleri bilgileri ve yaşadıklarını Arslan'a anlatarak duygularını dile getirdiler.

 

Vali Arslan da, İngilizce Yaz Eğitim Kampını başarıyla tamalayan öğrencileri tebrik ederek, kendisini ziyaret ettikleri için teşekkür etti. Arslan, Kampı başarıyla tamamlayan öğrencilere sertifikalarını ve hediyelerini verdiktenk sonra aile fotoğrafı çektirdi.

 

İngilizce yaz kampı projesi

Fen Lisesi, Anadolu Lisesi ve Genel Liselerde eğitim gören öğrenciler arasında, birlikte yaşama kültürünü geliştirmek, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle gençlerin akademik yönlerinin yanı sıra sosyal yönlerinin de gelişmesini sağlamak amacıyla Batman genelinde yapılan sınavda başarılı olan 580 öğrenci, İstanbul'da Boğaziçi Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi ve Bahçeşehir Üniversitesinde, yabancı dil eğitimi alarak, şehrin tarihi ve kültürel mekanlarını gezmiş ve çeşitli etkinliklere katılmışlardı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir