• DOLAR 32.59
  • EURO 35.042
  • ALTIN 2429.944
  • ...
Muş`ta Esrar ve Sigara Operasyonu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Muş: Kaçakçılıkla mücadele Polis`leri tarafından, yapılan çalışmalar sonocunda 7 bin 290 paket bandrolsüz kaçağı sigara ile 16 kilo 395 gram kubar esrar ele geçirildiği bildirildi.
 
Konu ile ilgili olarak İl Emniyet Müdürlüğü`nce yapılan açıklamada, Muş genelinde gümrük kaçağı sigara satan, aracılık eden veya taşıyan şahıslara yönelik yürütülen çalışma çerçevesinde ve uyuşturucu madde üreten, satan, veya taşıyan, uyuşturucu maddenin teminini kolaylaştırarak özellikle gençleri uyuşturucu kullanımına alıştıran suç şebekelerine ve şahıslara yönelik başlatılan çalışmaların devam ettiği kaydedildi.
 
Açıklamada, "Kaçakçılık Mücadele Şube Müdürlüğü polis`leri tarafından, bir araç içerisinde yapılan kontrollerde toplam 7 bin 290 paket bandrolsüz kaçağı sigara ele geçirilerek konu ile ilgili K.K. isimli şahıs yakalanmış, şahıs hakkında 5607 SKM suçu kapsamında yasal işlem yapılmıştır. Kızılağaç mevkiinde bulunan boş arazide bekleyen ve durumlarından şüphelenilen S.Y. E.Ç., C.A ve Y.Ç. isimli şahısların bulundukları arazi de ve bahse konu şahıslardan Y.Ç.`nin ikametinde yapılan aramada toplam 16 kilo 395 gram uyuşturucu kubar esrar maddesi ele geçirilmiş ve şahıslar gözaltına alınmışlardır.
 
Olayla ilgili gözaltına alınan şahıslardan S.Y. C.A. ve Y.Ç. tutuklanarak ilimiz cezaevine teslim edilmişlerdir. İlimizde her türlü suç ve suç oluşumlarına karşı mücadelemiz kesintisiz sürdürülecektir" ifadelerine yer verildi. 

Bu haberler de ilginizi çekebilir