• DOLAR 32.587
  • EURO 34.81
  • ALTIN 2512.563
  • ...
Kickbokscular hünerlerini sergilediler
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Milli Hakem-Antrenör ve Van Kickboks İl temsilcisi Hüseyin Fındık tarafından yapılan sınava eski Van Kickboks il temsilcisi Servet Baş, Kickboks, Taekwondo hakem ve antrenörü Behçet Demir, Kickboks-Muaytai Hakem ve Antrönörü Sinan Ağlar ve Van' a ilk defa kuşak sınavı için gelen Kickboks hakem ve antrenörü Hasan Ali Altıngöz yapılan Kickboks kuşak sınavı komisyonunda görev aldılar.

Sporcuların antrenmanda gördükleri bilgileri sınavda göstermeye gayret ettiklerini ifade eden Hüseyin Fındık, " 2014 de Van' dan Türkiye Şampiyonalarına bir çok sporcumuz azimle hazırlandılar. Allah' ın izni ile bu emeklerimizin karşılıklarını almak istiyoruz. Bu sporu bilmeden eleştirenlere verilecek en iyi cevabımız, 2013 Kasım ayı sonu itibari ile Van ilinde faal sporcu sayısında Kickboks branşının 3.ncü sırada yer almasıdır." dedi.

"Kişi bilmediğinin düşmanıdır" sözünü hatırlatan Fındık,"herkes bu sporu tanıdıkça benimseyecektir. Sporcular mücadele, azim ve hoşgörüleriyle topluma örnek olmalıdırlar " dedi.

Sınav sonunda komisyon üyelerine Kişisel Gelişim ve Eğitim Uzmanı Murat Ertan' ın kitapları hediye olarak dağıtıldı. (Sedat Karatay - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir