• DOLAR 32.521
  • EURO 34.594
  • ALTIN 2492.57
  • ...
İşçileri taşıyan araç kaza yaptı, 23 kişi yaralandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN- Tarsus'a Bağlı Yenice Beldesinde Çağ Üniversite yakınlarında D-400 karayolunda Adana-Tarsus istikametine doğru seyir halinde olan, 33 NTU 48 Mahmut Gür yönetimindeki bir fabrikada iş çıkışı işçileri taşıyan midibüs, kavşaktan yolun karşısına geçmek için manevra yapan Eşref Demirtaş yönetimindeki 02 DD 390 plakalı portakal yüklü kamyonun kasasının arka kısmına çarptı.

Çarpmanın etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden midibüs yola devrildi.
Devrilen midibüsteki yaralılara yine aynı fabrikada çalışan işçileri taşıyan ve arkadan gelen diğer işçiler ve çevredeki vatandaşlar müdahale etti.

Olay yerine çağırılan TARKUR ekipleri Midibüste sıkışan sürücü Mahmut Gür'ü güçlükle yerinden çıkarırken yaralanan işçiler 112 ambulanslarla
15'ü Tarsus Devlet Hastanesine ,6'sı Medical Park Hastanesine kaldırılırken, 2 işçi de Adana'daki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayı haber alan Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve Tarsus İlçe Sağlık Müdürü Mehmet Sarı yarlıları ziyaret ederek yaralıların durumları hakkında bilgi aldılar.
Öte yandan kazayı duyan fabrika çalışanları ve aileleri kaza yapan arkadaşlarına kan lazım olabilir düşüncesi ile hastanelere akın ettiler.

Olay ilgili soruşturma başlatıldı. (A. Hakim Kurt-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir