• DOLAR 32.381
  • EURO 35
  • ALTIN 2326.131
  • ...
Otistik çocuklara havuz müjdesi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MANİSA- Otizm Derneği İl Başkanı Saadet Şeranoğlu, Busa'daki görevine yeni başlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Özmekik'i makamında ziyaret ederek, otistik çocukların sporla buluşturulması konusunda destek talep etti.

 

Özmekik'e yeni görevinde başarılar dileyen Şeranoğlu, otistik çocukların hayata sporla bağlandıklarına dikkat çekerek, "İl Müdürlüğümüz ile birlikte yapacağımız projeyle otistik çocuklarımızı spor aktiviteleriyle buluşturmak istiyoruz. Bu konuda İl Müdürü Murat Özmekik'ten destek talep ettik" dedi.

 

Otizm derneğinin ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müdürü Murat Özmekik, kurum olarak engelli vatandaşların sporla buluşturulması konusunda çalışmalarının olduğunu ve otizmli çocuklarında bu faaliyetlerden en verimli şekilde faydalanmasını hedeflediklerini belirterek, "Hayata geçirmeyi hedeflediğimiz projeyle, otistik engelli çocuklarımız, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Kapalı Yüzme Havuzu'ndan faydalanabileceklerdir." dedi. (Ramazan Sındıraç-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir