• DOLAR 32.369
  • EURO 35.027
  • ALTIN 2325.78
  • ...
Havacılık Kulübü öğrencileri sertifikalarını aldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 DİYARBAKIR- Dicle Üniversitesi Havacılık Kulübü ve Sivil Havacılık Yüksekokulu tarafından düzenlenen ve 15 gün süreyle teorik ve pratik eğitimden geçen 23 öğrenciden 20 kişi sertifika almaya hak kazandı.

 

Sertifikaları vermek için düzenlenen törene, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aslan Bilici, Kulüp Danışman Hocası Vedat Veli Çay, Bağlar Kaymakamlığından Proje Koordinatörü Mustafa Altındağ, Gençlik İl Müdürlüğünden Ejder Alçay, eğitimciler Serdar Özuçaroğlu, Cenk Uygun, Tuğba Hasgül ve kursiyer öğrenciler katıldı.

 

Kongre merkezinde düzenlenen törende söz alan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aslan Bilici, yönetime geldiklerinden beri sosyal ve sportif faaliyetlerde öğrencilere her zaman destek olduklarını belirterek bu tür kursları sürdürmeye devam edeceklerini söyledi.

 

Öğrenciler adına söz alan Şükran Kurtar ise, kurs sürecinin kendileri için çok renkli ve zevkli geçtiğini, bu dönemin kendileri için oldukça verimli geçtiğini belirterek, yöneticilerden desteklerinin devam etmesini istedi.

 

Kursa 23 kursiyerin katıldığını, ancak 20'sinin sertifika almaya hak kazandığını belirten eğitmen Serdar Özuçaroğlu, Türkiye'nin birçok yerinde bu kursu verdiklerini ancak burasının çok başka olduğunu kaydetti. Buradaki öğrenci profilinin çok renkli olduğunu söyleyen Özuçaroğlu, burada her zaman için gönüllü olarak bulunmaya hazır olduğunu ifade etti.

 

Konuşmaların ardından öğrenciler, sertifikalarını alarak, toplu fotoğraf çektirdi. (Ömer Yasin Ergin - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir