• DOLAR 32.537
  • EURO 34.917
  • ALTIN 2435.551
  • ...
Vergi için son gün uyarısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL-Bingöl Belediyesi Basın ve Yayın Koordinatörlüğü, emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, ilan ve reklam vergisi bedellerinden ötürü borcu bulunan vatandaşların cezalı duruma düşmemeleri için 29 Kasım Cuma günü mesai bitimine kadar ödemelerini yapmaları hususunda uyarıda bulundu.

Bingöl Belediyesi Basın ve Yayın Koordinatörlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, 29 KasımCuma tarihinde sona erecek olan 2013 yılı emlak, ilan ve reklam vergisi ile çevre ve temizlik vergilerinin ikinci taksit ödemeleri hususunda vatandaşların duyarlı olmaları istendi.

Açıklamada "Emlak, ilan ve reklam vergisi ile çevre ve temizlik vergilerinin ikinci taksit ödemelerinde sıkışıklığa meydan verilmemesi için mükelleflerin belirtilen süre içerisinde ve son güne bırakmadan ödemelerini yapmaları gerekmektedir. İkinci taksit ödemelerini geciktirenler ise cezaya girecektir. Bu nedenle vatandaşlarımızın emlak, ilan ve reklam vergisi ile çevre ve temizlik vergilerinin ikinci taksit ödeme süresi 29 Kasım 2013 Cuma günü sona ereceğinden bu tarihe kadar ödemelerini yapmaları önemle rica olunur. Vatandaşlarımız Cumartesi ve Pazar günlerinde de belediyemiz veznelerine gelerek borçlarını kolaylıkla ödeyebilirler." ifadelerine yer verildi.(Nihat kanat-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir