• DOLAR 32.515
  • EURO 34.978
  • ALTIN 2433.38
  • ...
Vali Altıparmak MAGESDER üyeleriyle bir araya geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ERZURUM - Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, kısa adı MAGESDER olan Mahallebaşı ve Gülahmet Esnaf ve Sanatkârları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi.


Dernek Başkanı Abdurrahman Oğuz tarafından verilen kahvaltıya Yakutiye Kaymakamı Ahmet Katırcı, Vali Yardımcısı Naci Aktaş, İl Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız, Ziraat Bankası Bölge Başkanı Mehmet Erhan Akbaş, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Mehmet Emin Öz, Erzurum Valiliği Sosyal Etüt Proje Müdürü Haşim Özcan ve derneğin yönetim kurulu üyeleri katıldılar.


Kahvaltı sonrası dernek üyeleri ile sohbet eden ve sorunlarını dinleyen Vali Altıparmak, Mahallebaşı ve çevresinin sosyal ve ekonomik olarak dönüşümü için çalıştıklarını söyledi.

Kahvaltı sonrası semt esnafını ve kapalı sebze halini gezen Vali Altıparmak, işyeri sahipleri ile sohbet ederek işlerinin durumlarını sordu. Girdiği bir kahvehanede vatandaşlarla görüşen Vali Altıparmak, 2010 yılında açılan bir bankanın Nenehatun Şubesini de ziyaret ederek banka yetkilileri ile bir süre görüştü. Son olarak Semt Garajını gezen Vali Altıparmak Mahallebaşı'ndan ayrıldı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir