• DOLAR 32.375
  • EURO 34.957
  • ALTIN 2325.76
  • ...
Dolandırıcılar Kars'ta yakayı ele verdiler
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KARS - Konya ve Zonguldak'ta telefonda kendilerini polis ve savcı olarak tanıtarak iki vatandaşı 13 bin 20 TL dolandırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 kişiden biri tutuklandı.
Seydişehir Cumhuriyet Başsavcılığının, dolandırıcılık olayıyla ilgili hesaplarına bloke koyduğu G.S. ve B.S, Kars'ta bir banka şubesine gitti.

Banka görevlisinin hesaplarıyla ilgili işlem yapmak isteyen G.S. ve B.S'yi farketmesi üzerine durum Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerine haber verildi.
Banka şubesine gelen ekipler olayla ilgili G.S, B.S. ve S.Ç'yi gözaltına aldı. Zanlılar, emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlılardan S.Ç. (23) aracılık ettiği ve dolandırıcılık olayının gerçekleşmesi için hesap numarası temin ettiği gerekçesiyle tutuklandı.

Soruşturma kapsamında zanlıların Konya'nın Seydişehir ilçesinde telefonda polis ve savcı olarak tanıttıkları bir kişiden 6 bin 500 lira, Zonguldak'ta terör örgütünün hesaplarına el koyduğu ve bu hesap üzerinden para nakli yapıldığını belirttikleri diğer kişiyi 6 bin 520 TL dolandırdıkları tespit edildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir