• DOLAR 32.343
  • EURO 35.103
  • ALTIN 2307.58
  • ...
İmam hatipliler vefat eden öğretmelerini unutmadı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MANİSA - Manisa Anadolu İmam Hatip Lisesinde okuyan öğrenciler, vefat etmiş öğretmenlerinin kabirlerini ziyarettiler ve onlar için mevlit okuttular.

Kırtık Kabristanı'na giden öğrenciler burada vefat medfun olan öğretmenleri için Fatihalar ve Yasinler okudular, dualar ettiler.

Daha sonra Yarasanlar Camiine gelen öğrenciler, öğretmenleri için mevlit okuttular. Mevlit programına İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy ve imam hatipli öğretmen ve öğrenciler katıldı. Burada bir konuşma yapan İmam Hatip Okul Aile Birliği Başkanı İmam Ramazan Şevik, "Öğretmenlerimizin bu anlamlı günün de hayatta olan öğretmenlerimizi, öğrencilerimize verdikleri emek ve hizmetleri dolaysı ile kutlarken, yine bir çok öğrenci yetiştiren ve ömrünü eğitim ve öğretime harcayan vefat etmiş öğretmenlerimize bir vefa borçlu olduğumuz düşüncesi ile onları anmak istedik. Bu gün öğrencilerimiz ile ahrete intikal etmiş olan öğretmenlerimizin kabirlerini ziyaret ederek dua ve Yasin ve mevlit okuduk." dedi.(Ramazan Sındıraç-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir