• DOLAR 32.493
  • EURO 34.916
  • ALTIN 2435.684
  • ...
Umut-Der Ramazan Yardımlarını Sürdürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Yaptığı yardım çalışmalarıyla, fakir ve muhtaçların umudu olan Umut-Der Gıda Bankası, Ramazan ayı yardımlarını sürdürüyor.

 

Umut-Der Ramazan ayı başında hedeflemiş olduğu 2 bin 500 aileye yardım ulaştırmak için bu hafta sonunda da yardım dağıtmaya devam etti. Geçen hafta ramazan arifesinde bin 220 aileye gıda paketi yardımında bulunan Umut-Der, bugün de 880 gıda paketi yardımında bulunuyor.

 

Gıda paketi yardımıyla yetinmeyen Umut-Der Ramazan ayı içerisinde elbise yardımında da bulunmaya hazırlanıyor. Yardımları hakkında bilgi veren Umut-Der Genel Başkanı İsa Aydın, ramazan ayı için hedefledikleri 2 bin 500 aileye yaklaştıklarını ifade ederek, "inşallah gelecek başka yardımlar olursa hedeflediğimiz yardımların üzerine çıkarız." dedi.

 

Ramazan ayında sadece gıda yardımıyla yetinmeyeceklerini ve hayırseverlerin bu konuda desteklerini beklediklerini söyleyen Aydın, "Gıda yardımlarımız bittiği gibi ramazan ayı içerisinde elbise yardımında da bulunacağız. Periyodik şekilde yaptığımız yardımlar kapsamında sırası gelen en az 200 aileye elbise yardımında bulunmayı hedefliyoruz. Hayırsever vatandaşlarımızın bu konuda duyarlı davrandıklarını biliyoruz fakat yine de kendilerinden beklentimiz yardımlarını sürdürmeleridir." Diye konuştu.

M. Salih Özcan - İLKHA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir