• DOLAR 32.6
  • EURO 34.851
  • ALTIN 2496.944
  • ...
Öğretmene anlamlı bir kutlama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MANİSA - Manisa Anadolu İmam Hatip Kız Lisesinde öğretmenler günü dolayısı ile öğretmenler ile bir araya gelen Genç Memur Sen temsilciliği, bu güne fraklı bir anlam katmak için 41 yıllık öğretmenlik deneyimi olan Eşref Can ile henüz çiçeği burnunda olan Din Kültürü ve Ahlak Dersi Öğretmeni Hatice Açık'ı bir araya getirdi.

 

Tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayan Genç Memur Sen İl Temsilcisi Mesut Öner, "Bizi eğiten, iyiye, güzele yönlendiren öğretmenlerimize binlerce teşekkür ediyoruz. Biz bu gün öğretmenler günü olması hasebiyle en genç öğretmenimiz ile en deneyimli, en kıdemli öğretmenimizi bir araya getirmek istedik. Bu vesile ile bütün öğretmenlerimizin gün kutlu olsun." dedi.

 

Manisa'da Din Kültürü ve Ahlak Dersi Öğretmeni olarak İmam Hatip Lisesinde en tecrübeli öğretmen olarak görev yaptığını belirten Eşref Can ise, 26 Aralık 1976'da Manisa İmam Hatip Lisesine geldim o gün bu gündür burada görev yapmaktayım. İdari kademlerde de görev yaptım ama öğretmenliği seviyorum, öğrencilerimi çok seviyorum. 10 binin üzerinde öğrenci mezun ettiğimi tahmin ediyorum. Şuanda 41 yılımı çalışıyorum, bir yorgunlukta hissetmiyorum, öğrencilerle beraber olmak beni mutlu ediyor." dedi.

 

Daha sonra eşref öğretmen meslekte 41 yılının anısına en genç meslektaşı olan Hatice öğretmenden çiçek aldı. (Ramazan Sındıraç - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir